Bemutatkozás

 

BELUX Csoport 2005-ben alakult és a beszédleíró alkalmazások tekintetében jelenleg a Kárpát-medence vezető fejlesztője.

Legfontosabb feladatunknak tartjuk a megrendelői igények minél magasabb szintű kielégítését, ennek érdekében fejlesztjük a termékcsaládunkat, szolgáltatásunkat.

Kiemelkedő figyelemmel gondoskodunk pénzügyi stabilitásunkon, amit igazol az is, hogy a  Bisnode Dun and Bradstreettől a maximális AAA minősítést kaptuk meg , mely a magyar cégek csupán 0,63%-nak adatik meg.

Kelet–Közép Európában Magyarországon elsőként készült el a magyar nyelvű Radiológiai és Jogi szakszótár, valamint az elmúlt évek újdonságaként a Patológiai szakszótár és a Műtéti napló vezetésére alkalmas szoftver.

A piaci igényeknek megfelelően nemcsak a dokumentumok készítésében nyújtunk segítséget, hanem 2013 óta saját fejlesztésű dokumentumkezelő rendszert is készítettünk, melyet az évek során kibővítettük Minőségügyi és Postakönyvi modullal.

Újdonságaink közé tartozik a tavalyi év fejlesztési sikerre a beszélőfüggetlen Globalspeech Minutes  jegyzőkönyvek leíratolására alkalmas szoftverünk valamint az egészségügy részére kifejlesztett ügyfélinformációs rendszerünk. (Global Patiant Portal)

 

Díjak:

  • Frost & Sullivan Vezető Technológia Díj
  • Leginnovatívabb beszédfelismerő díj Leginnovatívabb Beszédfelismerési Megoldás Díj 
  • Egészségügyi újítás díj 
  • Az év technológiai ötlete díj

 

A minőséget és a pénzügyi stabilitást biztosító tanúsítványaink: