6 érv a Barco SpotView technológiájának használata mellett

A Barco számos klinikai megoldással rendelkezik, amelyek segítik a radiológusok hatékonyabb munkáját. A SpotViewTM az egyik leghatásosabb eszköz ezen megoldások közül, mely a legtöbb Barco orvosi monitoron elérhető. Növeli a fénysűrűséget az érdeklődésre számot tartó területen, hogy javítsa az apró részletek láthatóságát és felgyorsítsa a munkafolyamatot. Ha még nem próbálta, a következő módon aktiválhajta:

1. Egyszerű használat

A SpotView egy egyszerű billentyűleütéssel aktiválható, testreszabható és programozható bármely beviteli eszközre, hogy zökkenőmentesen integrálódjon a munkafolyamatba.

SpotView keys
 

2. Az elemzés könnyebbé válik

A SpotView többféle alakzat-formát biztosít a képelemzéshez és összehasonlításhoz. A folt 2-szeres nagyításával a legapróbb részletek is láthatóvá válnak. A többi mód ideális a képek áttekintésére és szegmentálására.

 

3. Alacsonyabb sugárdózis

Mivel a SpotView egyedülálló módon növeli a fényerőt és a kontrasztot, lehetséges lehet a mammográfiás dózis jelentős csökkentése a diagnosztikai pontosság befolyásolása nélkül.

 

4. Megnövelt találati pontosság

Egy nemrégiben készült tanulmány kimutatta, hogy a radiológusok 6%-kal növelhetik leolvasási pontosságukat a SpotView használatával. A nehezen fellelhető rákos megbetegedések szűrésekor ez valóban jelentős változást jelent.

 

5. Rövidebb idő szükséges a vizsgálathoz

A SpotView segítségével a radiológusok nem kevesebb, mint 16%-kal csökkenthetik a vizsgálatokra fordított időt. Ez azt jelenti, hogy naponta több vizsgálatot is elvégezhetnek.

 

6. A kollégák is ezt ajánlják

Sok orvos és iparági szakértő ajánlja a SpotView-t. Íme, egy radiológus véleménye:

 

Cikk letöltés PDF-ben