Philips dictation

Pivarnyikné dr. Juhász Emőke ügyvédi irodája 1987 óta nyújt jogi szolgáltatásokat Magyarországon. Az ügyvédi Európa egy kiemelkedő fővárosában, Budapest belvárosában található. Pivarnyikné Dr. Juhász Emőke ügyvédi irodája tizenegy ügyvédet, valamint egy irodai asszisztenst foglalkoztat, és többek között a családjog, az adójog, a társasági jog és különösen a polgári eljárások területére szakosodott. A beadványok összeállítása és a levelek megfogalmazása napi feladatok, amelyeket hatékonyan kell elvégezni.

Átállás mobil diktálásra

“Több mint húsz évvel ezelőtt analóg mikrofonokba diktáltunk, de a kazetták kezelése nem volt sem kényelmes, sem költséghatékony. Valahogy úgy éreztük, ez korlátoz a rugalmasságunkban.” – írja Dr. Juhász Emőke, az ügyvédi iroda vezetője. A szöveg létrehozásának folyamatában olyan titkárok is részt vettek, akik az audio fájlok kézi átírását végezték el – ami időigényes feladat.

A Belux, a magyarországi beszédfelismerés vezető beszállítójának segítségével az ügyvédi iroda sikeresen frissítette dokumentum-létrehozási folyamatait: “A Belux kiválóan támogatott minket. Szaktudásukkal és megfelelő konzultációjukkal váltottunk át digitális diktálásra és beszédfelismerésre, amelyet már tizenkét éve használunk “- írja Dr. Juhász Emőke. Most öt ügyvéd használja sikeresen a “Globalspeech” magyar beszédfelismerő szoftvert a Philips digitális eszközökkel. A Philips SpeechAir első látásra okostelefonnak tűnhet, de valójában egy felsőkategóriájú hangrögzítő. Lehetővé teszi a diktálást az ügyvédi iroda számára, miközben konzultációkat folytat az ügyfelekkel. Ez drasztikusan növeli rugalmasságukat. A SpeechAir hangrögzítő lehetővé teszi az ügyféladatok és audiofájlok bárhonnan, bármikor történő elérését. A hangfelvételek könnyen elküldhetők Wi-Fi-n keresztül.

Ideális szöveg-eredményekhez optimalizált

“Számos levelezés folyik a bíróságon és az ügyfelekkel, napi szinten készítünk beadványokat, szerződéseket és leveleket. A SpeechAir tökéletesen illeszkedik a diktáláshoz. De sok egyéb típusú szöveget is létrehozunk az irodában. Nagyra értékeljük a Philips által gyártott, “SpeechMike Premium” nevű asztali digitális mikront”- magyarázza Dr. Juhász Emőke. A Philips SpeechMike Premium szabadon lebegő, stúdió minőségű mikrofonja az emberi hangfelvételhez lett optimalizálva. Ez a jogi hivatal kulcsfontosságú eleme, mivel ez a tökéletes bemeneti eszköz a beszédfelismerő szoftverekkel való felhasználás számára. A Philips SpeechMike Premium a Nuance, a világ vezető beszédfelismerő cégének a “legjobb asztali diktáló mikrofon a piacon” címét viseli.

Magyar beszédfelismerés

Benes Edvárd, a Belux ügyvezető igazgatója hozzáteszi: “A Globalspeech beszédfelismerő szoftverünket már tizenkét éve kínáljuk az egészségügyi ágazat ügyfeleinek. A jogi szegmens, mint a Pivarnyikné Dr Juhász Emőke ügyvédi iroda, viszonylag új számunkra. A Philips diktáló termékeinek tanúsított forgalmazó partnersége lehetővé teszi számunkra, hogy megfelelő megoldási portfóliót kínáljunk ezeknek az ügyfeleknek is. Ez fantasztikus, és teljesen új üzleti lehetőségeket nyit meg. A Globalspeech beszédfelismerő szoftverünk jó minőségű eredményeket képes hozni a Philips mikrofonjainak segítségével.” A Globalspeech 15 nyelven érhető el, és az egyetlen magyar nyelvű jogi beszédfelismerő szoftver.

Gördülékeny javítás
“A Philips mikrofonjai és a Globalspeech beszédfelismerése hatékonyabbá tesz minket, mint ügyvédi irodát. Gyorsabban tudunk ügyet intézni, amit ügyfeleink nagyra értékelnek. Melegen ajánljuk a Philips és a Belux dokumentumgyártási megoldásait bármely magyar ügyvédi irodának! “- fejezte be Dr. Juhász Emőke.Miután a beszédfelismerő szoftver átalakítja az audió fájlokat szöveges formátumba, az ügyvédi iroda asszisztense végleges javításokat végezhet a korrektúrában. Az LFH7177 Philips transzlációs készlet használatával a dokumentum létrehozásának legutolsó lépése gyorsan és simán elvégezhető. A készlet ergonómikus lábpedálból és könnyű sztereó fejhallgatókból áll, amelyek maximális kényelmet biztosítanak. Ez teljessé teszi a dokumentumkészítés megoldási portfolióját.

PDF letöltése: Link