Globalspeech Kulcsszókeresés

  <0.5  

- A Vakondok tegnap este belopóztak a Kertbe!
- Hogy reagált a Kertész?
- Azt mondta, küldjük a Takarítót!
- Isten irgalmazzon mindannyiunknak!

 

  téves találat óránként  

Az üzleti trendek megértésének, a közbiztonság biztosításának és az ügyfélszolgálat minőségének a javításának szükségessége a beszédelemző rendszerek fenntartható fejlődését eredményezte, amelyek a beszédadatokat szavak, kifejezések és paralingvisztikai markerek mérhető és kereshető indexévé alakítják. A kulcsszó-felderítési technológia az ilyen rendszerek lényeges részét képezi.

A Globalspeech kulcsszókereső rendszer képes felismerni bizonyos szavakat és kifejezéseket egy hangszegmensben. Ehhez meg kell határozni a keresendő kulcsszavakat akár többféle kimondott alakkal.

Például a csalók gyakran megkísérlik megváltoztatni a törvényes ügyfelek jelszavát vagy címét. Mivel ezek gyanús műveletek, a csalásmegelőzési szakemberek olyan kulcsszavakra kereshetnek, mint a „jelszó módosítása” és „cím módosítása”. Ez lehetővé teszi, hogy a legrelevánsabb felvételekre összpontosítson, ahol a nyomozók manuális megjegyzésekkel jelölhetik meg a hangfelvételeket, és hozzá adhatják a csalás gyanús esetekhez további felülvizsgálat céljából.

 

Amikor a rendszer kulcsszavakat észlel, számlálót jelenít meg. A nyomozók a megtalált kulcsszavakat megtekinthetik a szerkesztőben, ahol a hanggal szinkronban visszahallgatható.

  • Fonetika alpú kulcsszó keresés
  • Szótár testreszabhatósága (szleng)
  • Anti- kulcsszó definíciók (kitöltők)
    • Szavak, amelyek tartalmazzák a kulcsszót (“lábjegyzet” tartalmazza “láb”)
    • egymást követő szavak, amelyek a kulcsszót tartalmazzák (mint, "válltáska rádióadó" ami tartalmazza: “táskarádió”)