Professzionális üzleti PDF kezelő, készítő és konvertáló alkalmazás

PDF Converter Professional A PDF Converter Professional 8 az üzleti felhasználók számára legmegfelelőbb alkalmazás, mely minden olyan szolgáltatást képes nyújtani, ami a PDF dokumentumok konvertálásához, szerkesztéséhez, megosztásához, készítéséhez szükséges. 100%-osan kompatibilis a PDF szabvánnyal, és a legelterjedtebb dokumentumszabványokkal, köztük a Microsoft Office formátumaival. Fejlett szkennelő, PDF kereső és kiterjedt multimédia támogatásával, a Microsoft Silverlight felhasználók számára is lehetővé teszi a PDF dokumentumok összeállítását és biztonságos megosztását a produktivitás és csoportmunka fejlesztése érdekében.

Készítsen professzionális kinézetű dokumentumokat

Lássa el dokumentumait olyan külsővel, amely nyomtatásban is olyan jól néz ki, mint a képernyőn. Rövid idő alatt állíthat elő 100%-ig szabványos PDF fájlokat, beleértve a PDF és PDF/A szabványokat biztonsági beállításokkal, melyek valamennyi PDF olvasóval kompatibilisek. Automatikusan átviheti a hyperlinkeket és könyvjelzőket a tartalomjegyzékből, munkalap-nevekből, vázlatokból, amikor Microsoft Word, Excel, vagy PowerPoint dokumentumokat konvertál PDF-é.

PDF Converter professional screenshot
Takarítson meg időt és pénzt a világ legpontosabb PDF konverziójával

Ne pazaroljon időt PDF dokumentumok bonyolult szerkezeteinek és grafikájának újra létrehozásával. Konvertálja a PDF dokumentumokat teljesen formázott, szerkeszthető XPS, Corel WordPerfect és Microsoft Word, Excel, vagy PowerPoint dokumentumokká – teljesen készen, hasábokra tördelve, táblázatokat és grafikát tartalmazva – egyetlen klikkeléssel. Betördelhet akár egy több oldalas PDF dokumentumot egy Excel munkalapra. A kiváló konverziós pontosság következetesen meglepő eredményeket fog hozni.

Hozzon ki gyorsabban többet a Microsoft Office 2010 és a Windows 7 használatával

Készítsen PDF dokumentumokat a fájlok Windowsban való böngészése közben egy kattintással, vagy konvertáljon PDF-é Microsoft Office dokumentumok készítése közben. A Windows 7 támogatása gyors elérést ad az előző fájlok eléréséhez és általános PDF generáló és konvertáló feladatok indításához. Az integrált Microsoft Outlook PDF eszközök lehetővé teszik egész email mappák – csatolmányokkal együtt – egyszerre történő archiválását.

Csoportmunka új dimenziókban

Ossza meg ötleteit és nyújtson iránymutatást megjegyzések (Note), vízjelek (Stamp), szövegdobozok (Call-out), grafika és más lehetőségek PDF dokumentumokban való használatával. Olvassa, rendezze, priorizálja és változtassa megjegyzéseit a kényelmes megjegyzés-panel használatával. Szerkessze a dokumentumokat közvetlenül, betűtípusok, színek, kiemelések változtatásával – a tökéletes kommunikációért.

Rakja össze dokumentumait egyszerűen

Kombinálja a fájlokat; törölje, vagy cserélje az oldalakat a drag-and-drop technikával egyszerűen. Válasszon ki oldalakat a forrás dokumentumból – Word, Excel, PowerPoint, WordPerfect, XPS, JPG, BMP vagy TIF – hogy beillessze a cél dokumentumba.

Keressen hatékonyabban

Az elérhető legpontosabb kereshető PDF konvertálás segítségével bárhol kereshet a dokumentumokban. Használja az intelligens “olyan mint” keresési lehetőséget olyan tartalmak gyors megtalálásához, mint telefonszámok, email címek, minta alapján. Automatikusan kijelölhetők, áthúzhatók, vagy aláhúzhatók a keresés eredményei a gyorsabb keresés, egyszerűbb szerkesztés érdekében.

Védje dokumentumait

Szabályozhatja a dokumentumok megnyitását, módosítását, nyomtatását biztonságosan tárolt jelszavak segítségével és a hozzáférések megadásával. Beteheti aláírását, bélyegzőjét, védett mezőket a dokumentumokba.

Legyen hatékonyabb kötegelt konverzióval

Sok dokumentum szeretne PDF-be tömöríteni? Több PDF dokumentumot kell egyszerre szerkeszthetővé tennie? A PDF Converter Professional olyan szolgáltatásokat nyújt, amivel ezek egyszerűen elvégezhetők.