Professzionális dokumentum szkennelő, kereső, rendező és megosztó alkalmazás

paperport_logo A PaperPort a legproduktívabb és költségkímélőbb módja a dokumentumok, képek, nyomtatott anyagok szkennelésének rendszerezésének, keresésének és megosztásának.
A PaperPort új funkciója, a PaperPort Anywhere segítségével bármikor és azonnal elérhetőek lehetnek anyagaink egy felhőszerveren.
A PaperPort kombinálja egy dokumentumkezelő rendszer hatékonyságát, egy tökéletes dokumentum-beolvasó kényelmességét, és egy PDF készítő erejét – mindezt egy könnyen kezelhető alkalmazásban.

PaperPort Professional 14

A PaperPort lehetővé teszi dokumentumok tárolását, megosztását és keresését helyi hálózatban, vagy felhőszerveren. Bármikor, bárhonnan hozzáférhet dokumentumaihoz iPhone, iPad, Android, PC, vagy Macintosh alkalmazásokkal.
Gyors, professzionális szkennelés és bármilyen eszközről; szabványos PDF készítés és szerkesztés.

pp01
Funkciók

  • Egyszerű és gyors szkennelés: egy kattintással szkennelheti dokumentumait egyenesen a PaperPort alkalmazásba, azonnal kereshető PDF fájlokat létrehozva.
   A szkennelés munkafolyamatai profile-ba menthetők.
   A szkennelés intelligens funkciókkal egészül ki (automatikus elforgatás, szélek megtalálása, stb.)
   A beépített OCR funkció több mint 110 nyelvet ismer fel, 96%-os pontossággal.
   Lehetőség van image-on-text alapú kereshető PDF-et létrehozni, ahol a kereshető szöveg egy szkennelt kép alatti rétegre kerül.
   A Nuance által szabadalmaztatott MRC tömörítési eljárással a dokumentum képei kis területen tárolhatók. A kimeneti dokumentum képeinek felbontása beállítható.
   A kimenet PDF-en kívül bármilyen Office dokumentum lehet.
  • Emelt szintű dokumentumkezelés: A dokumentumok thumbnailek szerint rendezhetők, a PaperPort több mint 100 féle dokumentumtípushoz tud előnézeti képet készíteni.
   Nincs szükség a tárolt mappaszerkezet ismeretére; egy kattintással érheti el a keresett dokumentumokat.
  • Bármikor, bárhonnan elérheti dokumentumait: A PaperPort Anywhere bárhonnan csatlakozni tud az Ön PaperPort tárhelyéhez, akár mobil eszközökről is.
 • Több felhő-elérés lehetőség a Nuance Cloud Connector-al: A Nuance Cloud Connector lehetővé teszi például a Microsoft Live SkyDrive, Google Docs, vagy Box.net-hez történő csatlakozást is.

pp02