Piacvezető OCR alkalmazás

 omnipage_logo A papíron, vagy nem szerkeszthető digitális formában tárolt információk folyamatos használata lelassítja a munkát, és gyakran kényszerít minket a tudás újra-kreálására. Ez időpocsékolás produktivitás és profit szempontjából is. Mint piacvezető dokumentum és képkezelő alkalmazás, az OmniPage a leggyorsabb és legprecízebb eszköz a dokumentumok olyan szerkeszthető formátumba konvertálására, amely úgy néz ki, és úgy is kezelhető, mint az eredeti digitális dokumentum; az eredeti tördeléssel, színekkel, képekkel és grafikával. Az OmniPage különböző verziói úgy lettek megtervezve, hogy kielégítsék a dokumentum konverziós és optikai karakterfelismerő igényeket a kisirodai alkalmazásoktól a nagyvállalati megoldásokig.

Hogyan alakítsunk át egy papír alapú vagy elektronikus dokumentumot, ha szerkeszteni szeretnénk anélkül, hogy újra be kellene gépelni vagy szerkeszteni? A válasz az OmniPage Professional 18. Ezzel az innovatív megoldással pillanatok alatt konvertálhatunk át papír alapú, PDF, vagy űrlap dokumentumokat szerkeszthető vagy archíválható formátumba. Az elképesztő pontosság kombinálva a kötegelt feldolgozással és az átfogó hálozati támogatással teszi az OmniPage Professionalt a lehető lejobb választássá.

op01

Funkciók

 • Szkenner támogatás: WIA, TWAIN, és ISIS szkenner eszközök támogatása.
 • 3DC-s digitális kamera képkorrekció.
 • Hálózatos Multifunkciós nyomtató (MPF) támogatás.
 • Kimenetek: A normál PDF kimeneten kívül készíthetünk vele anyagot eBook, Word, Excel, PowerPoint, Corel, CSV, RTF, HTML, text, XML, XPS formátumban, vagy akár e-mailes formában is elküldhetjük az anyagot Amazon Kindle fiókunkba.
 • Lap és szövegformátumok: Igyekszik megtartani a teljes oldal formázását. Szöveg alapú, kereshető PDF készítése. Pontos szófelismerés. Sorfelismerés. Táblázaton belüli felismerés. Hasonló oldalakat gyorsabban tudja feldolgozni. Színfelismerés, és megtartás. Megtartja a fejlécet, láblécet. Címsor, vagy nagy font felismerés. A függőleges szöveg felismerése. Ázsiai karakterek detektálása nyugati szövegkörnyezetben is.
 • Bemeneti állományformátumok: bmp, dcx, gif, jbg, jp2, jpg, max, pcx, pdf, png, tif, xif, xps.
 • Kép előfeldolgozás: automatikus képbeforgatás, automatikus korrekció arra az esetre, ha ferdén tettük be a papírt a scanner-be. Eredeti felbontás megtartása. Képjavító algoritmusok.
 • PDF kezelés, és kimenet: 3 fajta PDF kimenet lehetőség: kép, kereshető kép, továbbá kereshető és editálható PDF-ek. PDF/A, archív PDF formátum támogatása. Linearized PDF támogatása, a gyorsabb megjeleníthetőség érdekében. Fejléc, lábléc automatikus beformázása. Maximális tömörítés, a kisebb állomány érdekében. Megtartja a hyperlinkeket, de felismeri, és létre is hozza őket a kimenetben.
 • Text kimenet más programokba: MS Word (doc, docx), MS Excel (xls, xlsx), MS WordMl (xml), MS PowerPoint (pptx), xps, text, Corel Wordperfect, kitölthető WordML, InfoPath and PDF adatlapok, html. A leírt szöveg felolvasása.
 • Néhány haladó jellemző a termékről: Támogatja a több magos processzorokat (mind Intel, mind AMD) a normál feldolgozási fázisban. támogatja a több dokumentum egyszerre több szálon való megnyitását, és a mentésnél párhuzamosan több dokumentum mentését is elindíthatjuk. MS Office-ból direktben is OCR-ezhetünk.
 • Felhő szolgáltatás: Jó néhány felhő szolgáltató felé a kapcsolat támogatása mint például a Windows Azure, vagy a Kindle S3.

op02