Növelje hatékonyságát öntanuló beszédleíró szoftverünkkel! Időt és pénz takaríthat meg, hiszen a diktálással közel egyidejűleg előállíthatja az írott szöveget.


Globalspeech orvosi beszédfelismerés

Globalspeech
Orvosi beszédleíró szoftver

A Globalspeech használatával lehetővé válik, hogy a felhasználó hatékonyabban készíthesse el a leleteket, közvetlenül bediktálhatja a szöveget egy sablonba, használva az előre beírt szövegeket, mezőket és parancsokat. A Globalspeech növeli az egészségügyi dokumentálás hatékonyságát, amelynek eredményeképpen csökken az átfutási idő és gyorsabb a betegellátás. A megfelelő információk időben hozzáférhetők, így az orvos növelheti az ellátás minőségét.

Bővebben


Globalspeech jogi beszédfelismerés

Globalspeech
Jogi beszédleíró szoftver

Mivel tudjuk, hogy az Ön munkája és a ügyfelek biztonsága mennyire függ a pontos dokumentálástól, mindig igyekszünk megtalálni a dokumentumkészítés megkönnyítésének módjait. A Globalspeech számos modult tartalmaz, amelyek mindegyike tükrözi egyetlen célunkat: olyan magas szintű technológiát biztosítani, amely felgyorsítja a jogi dokumentumkészítést, miközben magas fokú rugalmasságával alkalmazkodik az Ön egyedi igényeihez.

Bővebben


Globalspeech Minutes

A Globalspeech Minutes a beszéddel közel egyidejűleg vagy hangfelvételről biztosítja jegyzőkönyvek, projektmegbeszélések szó szerinti leírását, ezáltal erőforrást szabadít fel a szervezetben.

Bővebben


Globalspeech
Idegen nyelvű alkalmazások

A Globalspeech által támogatott beszédfelismerés világszerte már 23 nyelven érhető el, a felhasználók számára gyors megtérülésű alkalmazások használatát lehetővé téve. Különböző, de főleg egészségügyi, és jogi szakszótárak hatékonyan segítik a végfelhasználói munkafolyamatokat. A felhő alapú központi szerverek használata lehetővé teszi a különböző nyelveken, különböző országokban működő beszédfelismerő rendszerek központi üzemeltetését is.

Bővebben