Növelje hatékonyságát öntanuló beszédleíró szoftverünkkel! Időt és pénz takaríthat meg, hiszen a diktálással közel egyidejűleg előállíthatja az írott szöveget.

Szakterületének megfelelően választhat beszédfelismerő modulokat: radiológia, műtéti napló, patológiai, jogi és általános jegyzőkönyvvezető …

Idegennyelvű szótáraink akár 22 különböző nyelvet támogatnak.


Globalspeech orvosi beszédfelismerés

Globalspeech
Radiológia beszédleíró szoftver

Radiológiai szakemberek részére hatékonyságot növelő beszédleíró szoftver.
Ultrahang, röntgen, CT, MR, angio, DSA, izotóp és PET CT modalitásoknál is használható alkalmazás, melynek eredményeképpen csökken az átfutási idő.

Bővebben

pat_preview

Globalspeech
Patológia beszédleíró szoftver

Tegye hatékonyabbá patológia munkafolyamatait a boncolási jegyzőkönyv, szövettan, citológia vagy epikrízis dokumentumok szoftveres leiratozásával.

Bővebben

  muteti_preview

Globalspeech
Műtéti beszédleíró szoftver

A szoftver szinte az egész műtéti napló készítési folyamatot képes automatizálni
a hangfelvétel  automatikus írott szöveggé alakításával.
A beszédet elektronikusan tárolja és visszahallgathatóan megőrzi.

Bővebben
Globalspeech jogi beszédfelismerés

Globalspeech
Jogi beszédleíró szoftver

Mivel tudjuk, hogy az Ön munkája és a ügyfelek biztonsága mennyire függ a pontos dokumentálástól, mindig igyekszünk megtalálni a dokumentumkészítés megkönnyítésének módjait. A Globalspeech számos modult tartalmaz, amelyek mindegyike tükrözi egyetlen célunkat: olyan magas szintű technológiát biztosítani, amely felgyorsítja a jogi dokumentumkészítést, miközben magas fokú rugalmasságával alkalmazkodik az Ön egyedi igényeihez.

Bővebben


Globalspeech Minutes

A Globalspeech Minutes a beszéddel közel egyidejűleg vagy hangfelvételről biztosítja jegyzőkönyvek, projektmegbeszélések szó szerinti leírását, ezáltal erőforrást szabadít fel a szervezetben.

Bővebben


Globalspeech
Idegen nyelvű alkalmazások

A Globalspeech által támogatott beszédfelismerés világszerte már 23 nyelven érhető el, a felhasználók számára gyors megtérülésű alkalmazások használatát lehetővé téve. Különböző, de főleg egészségügyi, és jogi szakszótárak hatékonyan segítik a végfelhasználói munkafolyamatokat. A felhő alapú központi szerverek használata lehetővé teszi a különböző nyelveken, különböző országokban működő beszédfelismerő rendszerek központi üzemeltetését is.

Bővebben