gs450

A Globalspeech Patológia hatékonyabbá teszi a patológus szakemberek munkafolyamatait a boncolási jegyzőkönyv, szövettan, citológia vagy epikrízis dokumentumok szoftveres leiratozásával.

Az alkalmazás előnyei:

  • Nincs szükség a diktált szöveg kézzel történő leírására, esetleg újra diktálására
  • Azonnal kész lelet
  • Gyorsabb leletforduló, nagyobb hatékonyság
  • Adminisztrátorok munkájának racionalizálása
  • Munkaerő szabadítható fel más munkaterületre
Globalspeech orvosi diktálás

Folytonos tanulás: Új szavak is hozzáadhatók a kontextushoz; a felhasználók nyelvjárását és akcentusát az egyedi hangfájlokból azonosítja.

Gyorsasság: A rendszer használatának eredményeként a szöveg diktálásával közel egyidejű a lelet előállítása.
Kényelem: Közvetlen diktálás az egészségügyi sablonokba és mezőkbe – az orvos meghatározhatja az adott szakterületéhez az optimális dokumentációs munkamenetet. Előre meghatározott szövegek és okos mezők használatával a jelentés részei automatikusan beírhatóak, amely csökkenti a diktálási idő hosszát.

Hatékonyság: A Globalspeech használatával lehetővé válik, hogy a felhasználó hatékonyabban készíthesse el a leleteket, közvetlenül bediktálhatja a szöveget egy sablonba, használva az előre beírt szövegeket, mezőket és parancsokat. A Globalspeech növeli az egészségügyi dokumentálás hatékonyságát, amelynek eredményeképpen csökken az átfutási idő és gyorsabb a betegellátás. A megfelelő információk időben hozzáférhetők, így az orvos növelheti az ellátás minőségét.

Kéznélküli navigáció: a beszédfelismerő rendszer hanggal történő vezérlése egyre inkább fontos szemponttá válik.

IT adminisztráció: Egy központilag karbantartható hálózat-alapú rendszer megvalósításával költségcsökkentés érhető el.

Magyar felhasználói felület: Globalspeech szoftvert társaságunk magyar felhasználói felülettel látta el. A program bármely alkalmazói rendszerbe könnyen és gyorsan integrálható.

A Globalspeech intelligens szövegértelmezése
Ért:
A Globalspeech intelligens szövegértelmezési (Intelligent Speech Interpretation; ISI) technológiája érti a természetes nyelvi formulákat, ezáltal csökkenti a korrekciós teendők mennyiségét mind az adminisztrátor, mind pedig a leleteit saját maga ellenőrző orvos számára.

Okosan kihagy: Megfelelő minőségű hangrögzítő eszközök alkalmazása esetén a rendszer képes kiszűrni a háttérzajokat.

Formáz: A Globalspeech alkalmazásokban parancsszavakkal formázhatók a dokumentumok. Az intelligens szövegértelmezés biztosítja, hogy az átírás a használható dokumentum készítéséhez szükséges lehető legkevesebb emberi beavatkozással elvégezhető legyen.

Gyors: A Globalspeech a beszédfelismeréssel azonnali információ-rögzítést tesz lehetővé – biztosítva az orvosok számára, hogy azonnal elkészítsék a szükséges dokumentumokat.


Globalspeech orvosi diktálás