gs450

A Globalspeech egy dokumentumkészítési platform (jogi beszédfelismerő szoftver), amely ügyvédi irodák, bíróságok, ügyészségek, állami hivatalok, jogi osztályok számára integrált digitális diktálási és beszéd-felismerési szoftveres megoldásokat biztosít, akár egyedi informatikai rendszerekhez integráltan.

A jogi modult számos külföldi (például: Németországban 2500 iroda, Franciaországban 1500 iroda) és hazai ügyvéd, bíró, jogi előadó és közjegyző alkalmazza, megkönnyítve és meggyorsítva ezáltal a jogi okiratkészítés folyamatát.

Előnyök:

  • Növeli a leírás hatékonyságát: Sokkal gyorsabb korrektúrázni és szerkeszteni a beszédfelismerés után kapott szöveget, mint leírni egy rögzített diktálást. Az adminisztrátorok hatékonysága akár 70%-al is növekedhet. (elmarad a kazettacsere, a rossz hangminőség miatti ismételt diktálás, a hanganyag leírása) Gyorsítja a munkamenetet, pénzt takarít meg.
  • Flexibilitás:  Térben korlátlanul alkalmazható. A működési mód tetszés szerint bármikor módosítható. Eldönthető, hogy a felismerés a háttérben történjen (háttéri, vagy szerveroldali), azonnal látni akarja-e a felismert szöveget és közvetlenül maga szerkesztené (előtéri, vagy online), vagy a diktálás után az adminisztrátorhoz küldi át a bediktált szöveget (késleltetett előtéri).
  • Kellemesebb munka és munkakörnyezet
  • Azonnali és folytonos adaptáció
  • Nincs extra hardverszükséget
  • Többféle beviteli eszközt támogat
Jogi beszédfelismerés

Szakszótár: 100 millió szó feldolgozásával készített szakszótár.

Ügyvédi irodák, közjegyzői irodák, valamint bíróságok és ügyészségek által rendelkezésre bocsátott iratmintákat, a teljes hatályos magyar jogszabálygyűjteményt, kommentárokat, BH gyűjteményt és szakkönyveket tartalmaz a program számára feldolgozva.

Szakmai partnerek: A szakszótár összeállításánál szakmai partnerként közreműködtek hazai jelentős szakkiadók, mint Complex Kiadó Kft., HVG Orac Kft. és a Novissima Kiadó, valamint számos neves ügyvéd.

Pontosság: Akár 90%-os beszéd-felismerési arány. A rendszer azonosítja a beszélőt annak hangszíne, kiejtése, hanglejtése alapján – minden felhasználó számára külön akusztikus profilt készít. (Felhasználó „csere” esetén természetesen van lehetőség a meglévő licensz-hez tartozó új, egyedi hangstatisztika létrehozására.)

Folytonos tanulás: Új szavak is hozzáadhatók a kontextushoz; a felhasználók nyelvjárását és akcentusát az egyedi hangfájlokból azonosítja. A szoftver „öntanuló” – minden adaptált diktálás után fejleszti mind az akusztikus profilt, mind a szótárat, mind az egyedi felhasználói nyelvi modellt.

Gyorsaság: A rendszer használatának eredményeként a szöveg diktálásával közel egyidejű a szöveges, vagy integráció esetén a Word dokumentum, okirat előállítása.

Kényelem: Közvetlen diktálás a jogi sablonokba és mezőkbe – a jogász meghatározhatja az adott szakterületéhez optimális dokumentációs munkamenetet. Előre meghatározott szövegek, sablonok, és okos mezők használatával a jelentés részei automatikusan beírhatóak, amely csökkenti a diktálási idő hosszát.

Hatékonyság: A Globalspeech használatával lehetővé válik, hogy a felhasználó hatékonyabban készíthesse el a dokumentumokat, közvetlenül bediktálhatja a szöveget egy sablonba, használva az előre beírt szövegeket, mezőket és parancsokat. A Globalspeech növeli a dokumentálás hatékonyságát, amelynek eredményeképpen csökken az átfutási idő és gyorsabb a ügyfélkiszolgálás. A megfelelő információk időben hozzáférhetők, így a jogász növelheti munkájának hatékonyságát.

Kéznélküli navigáció: a beszédfelismerő rendszer hanggal történő vezérlése egyre inkább fontos szemponttá válik. A Globalspeech alkalmazások a szöveg formázására, a szövegben való navigálásra bővíthető parancskészlettel rendelkeznek.

IT adminisztráció: Egy központilag karbantartható hálózat-alapú rendszer megvalósításával költségcsökkentés érhető el. A felhasználói profilok és a diktálások felhőszerveren keresztül is kezelhetőek – de ez a felhőszerver akár védett helyi hálózaton belül is elhelyezhető.

Magyar felhasználói felület: Globalspeech szoftvert társaságunk magyar felhasználói felülettel látta el. Integráció: a program bármely alkalmazói rendszerbe könnyen és gyorsan illeszthető.

A Globalspeech intelligens szövegértelmezése

Ért: A Globalspeech intelligens szövegértelmezési (Intelligent Speech Interpretation; ISI) technológiája érti a természetes nyelvi formulákat, ezáltal csökkenti a korrekciós teendők mennyiségét mind az asszisztens, mind pedig a dokumentumait saját maga ellenőrző jogász számára.

Okosan kihagy: Megfelelő minőségű hangrögzítő eszközök alkalmazása esetén a rendszer képes kiszűrni a háttérzajokat.

Formáz: A Globalspeech alkalmazásokban parancsszavakkal formázhatók a dokumentumok. Az intelligens szövegértelmezés biztosítja, hogy az átírás a használható dokumentum készítéséhez szükséges lehető legkevesebb emberi beavatkozással elvégezhető legyen.

Gyors: A Globalspeech a beszédfelismeréssel azonnali információ-rögzítést tesz lehetővé – biztosítva a jogászok számára, hogy elkészítsék és megkaphassák az okiratot és az ügyfél adatokat, amikor és ahol szükséges.

Minőséget növel: A folyamatos információ-áramlás növeli a szolgáltatások és munka minőségét, amely elengedhetetlen a jogi intézmény hatékony működtetéséhez, miközben növeli az egyéni hatékonyságot és erőforrásokat szabadít fel az ügyfél-elégedettség érdekében.


lpic02

Rendszerkövetelmények