Mivel tudjuk, hogy az Ön munkája és az ügyfelek biztonsága mennyire függ a pontos dokumentálástól, mindig igyekszünk megtalálni a dokumentumkészítés és kezelés megkönnyítésének módjait. Az általunk forgalmazott és fejlesztett szoftverek mindegyike tükrözi egyetlen célunkat: olyan magas szintű technológiát biztosítani, amely felgyorsítja a dokumentumkészítést és használatot, miközben magas fokú rugalmasságával alkalmazkodik az Ön egyedi igényeihez.

GDM A GDM (Global Document Management) egy saját fejlesztésű, hivatalosan tanúsított, teljesen átfogó és integrált dokumentum menedzsment, postakönyv kezelő, szerződés nyilvántartás, készletgazdálkodás és ügyviteli rendszer.Széleskörű testreszabhatósága miatt egyformán ajánljuk kisebb irodáknak, nagyvállalatoknak, közintézményeknek, kórházaknak.
PDF Converter Professional A PDF Converter Professional 8 az üzleti felhasználók számára legmegfelelőbb alkalmazás, mely minden olyan szolgáltatást képes nyújtani, ami a PDF dokumentumok konvertálásához, szerkesztéséhez, megosztásához, készítéséhez szükséges. 100%-osan kompatibilis a PDF szabvánnyal, és a legelterjedtebb dokumentumszabványokkal, köztük a Microsoft Office formátumaival. Fejlett szkennelő, PDF kereső és kiterjedt multimédia támogatásával, a Microsoft Silverlight felhasználók számára is lehetővé teszi a PDF dokumentumok összeállítását és biztonságos megosztását a produktivitás és csoportmunka fejlesztése érdekében.
omnipage_logo A papíron, vagy nem szerkeszthető digitális formában tárolt információk folyamatos használata lelassítja a munkát, és gyakran kényszerít minket a tudás újra-kreálására. Ez időpocsékolás produktivitás és profit szempontjából is. Mint piacvezető dokumentum és képkezelő alkalmazás, az OmniPage Professional a leggyorsabb és legprecízebb eszköz a dokumentumok olyan szerkeszthető formátumba konvertálására, amely úgy néz ki, és úgy is kezelhető, mint az eredeti digitális dokumentum; az eredeti tördeléssel, színekkel, képekkel és grafikával. Az OmniPage különböző verziói úgy lettek megtervezve, hogy kielégítsék a dokumentum konverziós és optikai karakterfelismerő igényeket a kisirodai alkalmazásoktól a nagyvállalati megoldásokig.
paperport_logo A PaperPort Professional a legproduktívabb és költségkímélőbb módja a dokumentumok, képek, nyomtatott anyagok szkennelésének rendszerezésének, keresésének és megosztásának.
A PaperPort új funkciója, a PaperPort Anywhere segítségével bármikor és azonnal elérhetőek lehetnek anyagaink egy felhőszerveren.
A PaperPort kombinálja egy dokumentumkezelő rendszer hatékonyságát, egy tökéletes dokumentum-beolvasó kényelmességét, és egy PDF készítő erejét – mindezt egy könnyen kezelhető alkalmazásban.