Track and trace software

egy megoldásban

figure1-huRugalmas, biztonságos és a minőségre koncentrál

A legnagyobb kihívás a gyógyszeripari vállalatok számára napjainkban a 2011/62/EU és a 2016/161 előírásoknak való megfelelés, miközben egyes országok és régiók saját jogszabályokat adnak ki az ellátásilánc-menedzselésre. Ebben érintett lehet sok termelő létesítmény, szerződéses gyártó (CMO) és földrajzi piac.

Hogyan készíthetünk fel egy rendszert, hogy képes legyen alkalmazkodni a szabályzási változásokhoz, amelyek befolyásolhatják az összes meglévő üzleti alkalmazást és termelésirányítási rendszert? Ehhez eleve kihívás a GAMP5 előírásoknak való megfelelés, problémát jelent a különböző telephelyek eltérő hardver és szoftver környezetében sokféle terméktípus kezelésének megvalósítása is.

Ezen célek elérésének legjobb módja, ha nyílt szabványok használatával biztosítjuk a rugalmasságot, sablonok alkalmazásával az új termékek, illetve új szabályok használatát megkövetelő piacok könnyed bevezethetőségét. Ez csak olyan rendszer használatával lehetséges, amely a állítja fókuszba.

A CureSync minőségi megfelelőségi elvek alapján lett megtervezve, az ellátásilánc-mendzsment szakértői ismeretének alkalmazásával, moduláris formában, megbízható, standard kommunikációs protokollok használatával

Kínálunk felhő alapú megoldást, olyan üzemeltetési lehetőséget, ami tartalmaz biztonságos felhő-alapú, gyors helyreállítási lehetőséget biztosító mentési rendszert, vagy akár saját üzemeltetésű rendszert. A rendszerünk lehető leggyorsabb bevezetése érdekében, és azért, hogy minimális mértékben zavarjuk meg az Önök munkafolyamatait, teljes körűen felmérjük az Önök igényeit, hogy tökéletes integrációt tudjunk ajánlani – legyen az Önök intézménye akár multinacionális vállalat csoport, akár egy önálló gyártó intézmény. vagy kereskedelmi egység, amelyik ellátásilánc-menedzsmentet használ.

CURESYNC – TELJES MEGOLDÁS

figure2-huA CureSync egy vállalati szintű megoldás, amelynek célja, hogy támogassa az Ön intézményének minden komplex, szerializálással kapcsolatos folyamatát szélsőséges terhelések mellett is. Agnosztikus platform, ami azt jelenti, hogy működik szinte bármilyen hardver és operációs rendszer esetén, kezelni tudja az Ön IT osztálya által preferált adatbázist, és bármilyen Java EE7 kompatibilis alkalmazásszerveren futtatható.

A CureSync skálázható egy egészen kis méretű, felhő-alapú alkalmazástól kezdve, egy katasztrófa-biztos, több példányban, a szervezetén belül akár sok száz munkaállomáson futó komplex rendszerig.

Az Ön ellátási rendszerben betöltött szerepe szerint a CureSync a következő előre definiált konfigurációkkal rendelkezik:

  • Gyógyszergyártók részére, az összes print and verify szabványal (beleértve a GS1-et); EPCIS üzleti szókinccsel; GDSN szabványos termék katalógussal, stb.
  • Minősített Gyógyszer forgalmazók részére – egyszerűbb megoldás önálló gyártást nem folytatók részére.
  • Szerződéses beszállítók részére – sorozatszám import/export és automatizálás, logisztikai lehetőségekkel és EPCIS támogatással.
  • Ellátási lánc rendszer forgalmazók, logisztikai, vagy nagykereskerő partnerek számára, olyan lehetőségekkel, ami megfelel ügyfeleik igényeinek.

CURESYNC – MINŐSÉG

A CureSync tervezése az Ön igényeinek megfelelő minőség elérésének érdekében a GAMP5 szabványok betartásával, validáció támogatásával történt. A CureSync lehetővé teszi például, hogy ha az üzleti vagy a szabályozási igények változnak, módosítsa a sorszámozás formátumát – minimális újraérvényesítési feltételekkel. Készítse el a szükséges változtatásokat, és állítsa be a minőségellenőrző eljárást, hogy generálja le az összes jóváhagyást, mielőtt életbe lépne a változás.

A fejlett Ellenőrzési napló modul lehetővé teszi, hogy megvizsgálja az összes szerializációs eseményt egyetlen kattintással bármelyik képernyőn a rendszerben.

Minden a minőségre fókuszálva készült, megfelel a 2015 januárban kiadott GAMP5 és MHRA GMP Adat Integritási Definícióknak és gyártói előírásoknak.

CURESYNC – INTEGRÁCIÓ

Kulcsfontosságú a rugalmasság, hogy növelhesse vállalkozását, és a bizalom, hogy bővíthesse piaci kapcsolatait.
Vállalkozásának mérete, költségvetése és belső szabályozása alapján különböző CureSync implementációk közül választhat – melyek egyforma minőségi és biztonsági feltételekkel rendelkeznek, valamint integrálhatóak bármely print and verify eszközhöz.